Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jistě máte ještě v živé paměti, jak se Anife Ismet Vyskočilová Hassan (50) vydala před pár lety na svou první plastickou operaci prsou. Před čtyřmi lety si nechala poprsí zvětšit a upravit dvorce. Tento krok se dnes zdá jako ne zcela šťastný, protože orientální tanečnice se rozhodla nechat si poprsí zase zmenšit. Nutí ji k tomu zdravotní komplikace.

„Jak je známo, tak jsem byla třikrát na operaci páteře. Správně bych měla jít na čtvrtou. Dohodla jsem se s panem doktorem, že se nejdřív udělá modelace, prsa se zmenší, a když mě přestanou bolet záda, tak to bude skvělé. Když nepřestanou, tak půjdu stejně na operaci páteře,” vysvětluje horkokrevná kráska.

Anife příliš nemrzí, že přijde o svou chloubu, ale její nový německý přítel Jens Wulf z plánované změny nebyl nadšený. „Můj přítel má rád, když je žena od pána boha velká a přirozená,” říká bujná Turkyně a dodává: „Ano, vadí mu, že budu mít menší prsa, ale on na mně miluje úplně něco jiného.” Proto jí přítel slíbil, že jí koupí i první spodní prádlo.

Reklama

Další články

Načítám