Hlavní obsah
Článek

Zahraje všechno, co se jí řekne. Takže když scénář postavě Andrey Růžičkové (39) předepsal být obětí pokusu o znásilnění a později účastnicí autonehody s tragickým koncem, postavila se k tomu čelem, přestože byla v 8. měsíci těhotenství a během nočního natáčení každou chvíli usínala.

„Každá nočka je náročná, tahle byla ještě víc vzhledem k mému už pokročilému stadiu těhotenství. Pamatuju si ale na šílenou únavu, pořád se mi chtělo spát,“ říká Růžičková, od půlky srpna maminka syna Tobiáše. „Bylo to nakonec docela v pořádku, jen mi bylo vždy nepříjemné, když jsem musela křičet a řvát u nárazu. Měla jsem pocit, že ho (syna - pozn.) tím děsím. A pak samotný náraz jsem musela jaksi regulovat tělem, abych se nebouchla do bříška,“ vyprávěla herečka, jejíž postava ztratí nad řízením kontrolu kvůli opileckým atakům spolujezdce Adama, herce Libora Stacha.

„Hrát, že ji vlastně znásilňuju, když měla těhotenské bříško, bylo nepříjemné. Bál jsem se o ni, protože to nebylo snadné natáčení. Já jsem měl ten večer ještě představení v Mladé Boleslavi, takže mě vezli na plac až v jedenáct hodin večer, točili jsme celou noc. Začali jsme před půlnocí a skončili kolem osmé ráno,“ dodal herec k vzniku scény, o jejíž náročnosti nemůže být pochyb.

Reklama

Další články

Načítám