Hlavní obsah
Článek

Nějaký ten čas měla Andrea Bezděková (29) velmi blízko k pohlednému svalovci z Muže roku Miroslavu Dubovickému, ten ale zažil studenou sprchu, když si při reklamní akci v zahraničí naoko vzala svého bývalého Martina. Krásnou missku poslal zklamaně k vodě, podle všeho jsou už ale zase spolu!

Tahle dvojice půl roku všem nepřesvědčivě a legračně tvrdila, že se jen přátelí, po „svatbě“ v Thajsku ale Dubovický otevřeně řekl, co ho s Andreou pojilo. Popřál jí v obnoveném vztahu hodně štěstí.

Andrea pak naznačila, že se s Martinem k sobě nevrátili, jen že udržují pěkný vztah. A ten, jak se zdá, udržuje dál i s Mírou.

Hlavu teď popletla všem, když si vyšla na premiéru Rockyho právě s Dubovickým. Jenže ne s bývalým úspěšným kickboxerem, nýbrž s jeho identickým dvojčetem, lékařem Martinem. I to jasně naznačuje, že se vztahy urovnaly, protože bráchové bez sebe neudělají krok a že by se stýkali s bývalými známostmi toho druhého bez jeho souhlasu, to by nehrozilo.

„Co vám k tomu mám říci? S Andreou se vídáme. Sedli jsme si a vyříkali si to. Odpustil jsem jí. Každý občas uděláme nějakou kravinu. Dál bych to ale nerozpitvával,“ řekl Super.cz Miroslav.

Ten chtěl „kamarádku“ na premiéru doprovodit sám, ale měl pracovní povinnosti. „Proto jsem poslal bráchu. Všichni si ho se mnou spletli, vůbec se ale nezlobím, protože mu to slušelo, takže mi neudělal ostudu,“ dodal v legraci Dubovický.

Reklama

Další články

Načítám