Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní zimní radovánky zpestří nejen milovníkům zasněžených hor nová komedie s příznačným názvem Špindl.

V ní se diváci mohou těšit na příběh tří sester, které si vyjedou na hory, kde prožívají nejrůznější zapeklité milostné peripetie. Nouze tak nebude ani o pikantní milostné scény a polonahé herecké protagonisty!

Jedním z nich je i herec a tanečník Jan Révai, který v jedné ze scén skončil v posteli s žensky tvarovanou sexbombou Alicí Bendovou (50). Pro Alici není svlékání ve filmu vůbec žádný problém, ale tentokrát si vystačila i s podprsenkou. Na své si tak přijdou především dámy, jež se jistě pokochají pohledem na Révaiovo vysportované sexy tělo!

Špindl chce navázat na ty nejlepší tradice veseloher z prostředí českých hor, jako byly filmy S tebou mě baví svět, Sněženky a machři, Snowboarďáci nebo nedávná Padesátka. Snímek Milana Cieslara půjde do kin ještě před Vánocemi, konkrétně 21. prosince.

Tři rozverné sestry si zahrají Kateřina Klausová, Anita Krausová a Anna Polívková (45). Z mužských hereckých protagonistů zmiňme kromě Révaie ještě Davida Gránského (32) (ten se v komedii taktéž svlékne), Lukáše Pavláska nebo Oldřicha Navrátila.

Reklama

Další články

Načítám