Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná tmavovláska Nikol Švantnerová (31) si letos splnila velký sen, když se stala vítězkou klání krásy Česká Miss. Kráska, kterou srovnávají se slavnější kolegyní Alenou Šeredovou (46), se narodila v Šumperku, ale většinu života prožila v Českých Budějovicích, kde její tatínek působil jako fotbalový brankář a později trenér.

Jako téměř každá malá holčička zbožňovala zvířata, a tak má ve svém rodinném albu řadu úsměvných momentek s domácími zvířaty. Na jednom ze snímků vypadala jako husopaska, na dalším zase hrdě jezdila na roztomilém oslíkovi.

Ač už tehdy byla s rozvernými copánky na hlavě za velkou parádnici, nikdo ještě nemohl tušit, že z ní jednou vyroste nejkrásnější dívka Česka. Zvláště proto, že byla odjakživa vedena ke sportu a díky tatínkovi zbožňovala od malička fotbal.

Však také momentálně randí s fotbalistou Teplic Jakubem Horou. Než se z atraktivní krásky stala úspěšná misska, prošla si hodně těžkým obdobím. Jako jedna z mála začínajících modelek totiž přiznala, že trpěla anorexií.

Dnes už je ale v naprostém pořádku a sama přiznává, že mezi její nejoblíbenější jídla nepatří zrovna ty nejdietnější pokrmy. Ráda si prý dopřeje svíčkovou i pravé slovenské halušky.

Reklama

Další články

Načítám