Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (22), která randí s bývalým manželem Vlaďky Erbové (42), si z útoků těhotné kolegyně nic nedělá. I když ji Vlaďka nazvala lacinou holkou, s kterou si Zdeněk Bahenský jen zašpásuje a skočí zas na jinou, Makarenko to vidí jinak. „Třeba se mnou Zdeněk zůstane navěky,“ kontruje klidně dívka, která je krátce po operaci nosu.

„Zdeněk dokonalý je, minimálně pro mě,“ rozplývá se Taťána, které imponuje i fakt, že zatímco její láska je velký kuchtík, sama skoro připálí i čaj. A zatímco dřív se na veřejnosti dvojice skrývala, nyní už je možné často je spolu vidět, jak se k sobě tulí jako dvě hrdličky.

„Je nám spolu fajn, jsme šťastní a Zdeněk stojí za mnou. Jinak nemá cenu na nic reagovat,“ neláme si hlavu nad vzteklými výlevy Vlaďky Erbové Makarenko. A podle přátel jejího milence Zdeňka Bahenského je hokejista Mladé Boleslavi zamilovaný až po uši. „Co se vrátil z Ameriky, má nejlepší sezónu. Hraje mu to, je klidný, vyrovnaný, šťastný a zamilovaný. A hlavně kvůli Taťáně, ta k tomu přispěla nejvíc,“ říkají Bahenského kamarádi.

Erbová má nyní už jiné starosti než dál útočit na ženu, která ji nahradila v posteli otce její dcery Viktorky. Údajně se totiž psychicky zhroutila po rasistickém útoku na její maminku a po výměně názorů s manželkou jejího přítele Tomáše Řepky a jejím přítelem Václavem Vokálem.

Reklama

Další články

Načítám