Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do světa modelingu se dostala v poměrně vysokém věku, je jí totiž už třicet. Vedle o polovinu mladších kolegyň však i tak vyniká něčím úplně jiným, než věkem - svou extrémní štíhlostí. Řeč je o Ioaně Spangenberg původem z Rumunska, jejíž vosí pas měří neuvěřitelných 51 centimetrů. Ačkoli se může zdát, že jsou její boky široké, jde o optický klam, jejich obvod je jen 81 centimetrů. Ioana si totiž ještě svůj již tak útlý pas stahuje korzetem, aby byl rozdíl mezi jím a boky výraznější. Komu by se ale zdálo, že jde o anorektičku v pokročilé fázi, je na omylu...

Spangenberg měla dlouho ze své hubené postavy komplexy a snažila se přibrat tím, že jedla plno cukrovinek a tučných jídel. Svůj metabolismus se jí však ošálit nepodařilo. Nakonec se se svojí postavou smířila a s pomocí jejího současného manžela Jana, který její štíhlé tělo obdivuje, si i ona sama začala víc věřit. Stalo se tak především poté, co její muž poslal Ioaniny snímky do modelingové agentury a ta se ozvala. Nejen to, Ioana začala jako modelka pracovat a má za sebou již plno přehlídek a focení.

„Každý den jím tři vělká jídla a mezitím stále nějakou čokoládu nebo chipsy. Nikdo mi to ale nevěří. Také mám ale malý žaludek, je to jako mít přírodní gastrický bypass. Když se přejím, je mi špatně. Své tělo jsem se naučila mít ráda poměrně nedávno. Byl to dlouhý a náročný proces,“ prozradila drobná brunetka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám