Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) pokřtila kalendář pro rok 2012. Modelka zapózovala na snímcích z prostředí železnice v historických kostýmech od roku 1840 až do současnosti. Během samotného křtu v pražském music klubu Nebe se tak objevily modelky z Agátiny agentury v tom samém převlečení a navíc s podobiznou profesionální modelky. Pohled na deset naklonovaných Agát Hanychových byl pro přihlížející návštěvníky dost bizarní. Hosté na večírku si okamžitě začali špitat, že se strašidelná módní přehlídka určitě urodila v hlavě Agáty, která byla prý po porodu duševně nevyrovnaná. Profi rebelka nám tuto teorii záhy potvrdila.

„Samotné focení probíhalo šest týdnů po porodu, měla jsem laktační psychózu, takže jsme to prostě všichni museli vydržet,“ potvrdila spekulace Hanychová. Asi nejtěžší to měl s rozmařilou hvězdičkou její osobní kadeřník Marty Tyl. „Během focení jsem musel fungovat jako takový psycholog a katalyzátor vztahů mezi Agátou a štábem. Ono to s ní totiž není vždy úplně lehké,“ prozradil diplomaticky Marty, který se během mnohaletého přátelství naučil s modelkou pracovat.

Po porodu byl Agátě velkou oporou také její snoubenec Mirek Dopita. Profesionální hráč amerického fotbalu pomáhal modelce dostat se v rekordním čase do formy. Otec Agátina dítěte kupodivu nevyvářel dietní pokrmy, ale paradoxně začal připravovat nezdravá jídla. „Já jsem naštěstí žádnou dietu s Agátou držet nemusel. Ona mi naopak ještě častěji vyvařovala, protože říkala, že když už nemůže jíst, tak že chce aspoň cítit vůni toho jídla," svěřil se smíchem Dopita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám