Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová pěvecká soutěž Hlas Česko Slovenska už zná jména třech svých porotců. Těmi vyvolenými jsou Dara Rolins (51), Michal David (63) a Josef Vojtek (46). A všichni jsou ze svého nového postu přímo nadšeni. Aby ne, za účast jim na účtu přistane pořádný balík peněz.

Úkolem vybraných porotců ale nebude pouze hodnotit. V průběhu soutěže se stanou trenéry svých vybraných adeptů, které se pak budou snažit svým koučováním dovést k vítězství.

„Smlouva ještě není podepsaná, dotahují se poslední detaily ohledně honoráře,“ řekla manažerka Rolins Eva Skallová deníku Blesk. A přestože se zpěvačka ještě neupsala, s účastí počítá a už se nemůže dočkat. „Vážně se na to doslova těším,“ přiznala Dara.

Natěšení jsou i další porotci. „Jdu do toho, a s nadšením,“ tvrdí hitmaker David. Stejně tak rocker Vojtek, který dlouho váhal, zda nabídku přijme. „Nebude to jen tak, bude to docela práce a půlroční závazek. Jsem ale rád, že jsem to vzal.“

Jméno čtvrtého porotce zatím zveřejněno nebylo. Spekuluje se o tom, že by čtvrtým porotcem měla být nová láska Dary Rolins Rytmus. "Vím, že mezi Novou a Patrikem nějaké námluvy proběhly, a myslím, že by to bylo logické, že by byl s Darou skvělá dvojka," nechala se slyšet manažerka Dary Skallová. Rytmus si měl podle Nedělního Blesku říci o poněkud přemrštěný honorář. Pokud na jeho podmínky televize nepřistoupí, je podle zákulisních informací ohrožena i účast jeho lásky Dary.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám