Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je sice teprve začátek prosince, ale popová diva Dara Rolins (51) rozdává dárky už nyní. Aby nějak ozvláštnila své nové album Stereo, tak Dara vlastnoručně zabalila do padesáti limitovaných alb kupony, které nálezci mohou vyměnit za přívesek ve tvaru písmene D s diamantem. „Spojení mého jména a luxusu mě moc děsí,“ říká Dara.

„Spoustu mých fanoušků mi říkalo, že když kupónek našli, tak si ho schovali a věnují ho svým blízkým pod stromeček,“ nechala se slyšet Rolins během setkání s jednou nálezkyní, která dostala šperk osobně z rukou zpěvačky.

Není žádným tajemstvím, že má Dara k diamantovým šperkům kladný vztah. Lesklé kamínky považuje ale nejen jako parádu, ale také jako dobrou investici. „Ráda své peníze proměňuju v drahé kameny,“ vysvětluje zpěvačka, která diamantové naušnice pořídila v roce života i své dcerce Lauře (3). „Drobné démanty v oušku má i Lolinka. Tohle utrácení peněz nepovažuji za marnotratnost,“ vysvětluje zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám