Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá moderátorka nováckoho zpravodajství, současná hvězda TV Metropol Eva Jurinová shodila už 13 kilo! V září se pustila do hubnutí s tím, že do půlky prosince shodí 15 kilo. Od vytoužené váhy ji tedy dělí jen dvě kila.

„Dříve jsem se cítila unavená a každé odpoledne jsem si musela na chvíli lehnout. Teď už přes den odpočívat nepotřebuju, naopak, mám mnohem víc energie,“ pochvaluje si.

„Samozřejmě, že miluju sladké, nejvíc indiány, a trpím při pohledu do výkladu cukrárny. V polovině prosince, kdy s dietou skončím, si snad budu moci trochu zahřešit a jednoho si dám," říká.

Se shozenými kily zmizely i přebytečné centimetry. „Měla jsem velmi oblíbenou sukni, s níž se bohužel musím rozloučit, protože mě zradila,“ směje se Eva, která drží krabičkovou dietu.  „Když jsem si sukni nedávno oblékla, cítila jsem, že je mi trochu volnější, ale netušila jsem, že půjdu po ulici a spadne mi pod kolena. Takový trapas se snad nemůže stát ani ve filmu a mně se to stalo přímo mezi lidmi.“

Změna šatníku je tedy nevyhnutelná. Díky jejímu příkladu se do hubnutí pustili i diváci jejího pořadu Na vrcholu, s nimiž si o hubnutí bude povídat přímo ve studiu Televize Metropol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám