Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Youtuberka a influencerka Týnuš Třešničková (28) se rozhodla poodhalit fanouškům své soukromí a odpovídala jim na Instagramu na jejich všetečné dotazy.

Nejčastěji podle všeho dostávala otázku na svůj předešlý vztah, a tak se rozhodla, že konečně prozradí důvod, proč už není s Viktorem Hájíčkem, se kterým ji spojoval i velice traumatický zážitek z turecké restaurace.

"Asi nemá smysl tuhle otázku obcházet donekonečna. Už před pár měsíci jsme si řekli, že po tom všem, co se stalo, nám nejvíc vyhovuje udržovat pouze kamarádský vztah. Pořád jsme v kontaktu a řešíme právnické věci ohledně nehody, tak jsme se třeba dnes viděli i kvůli pracovním věcem. Jsem ráda, že spolu vycházíme jako dva dospělí lidé," napsala do stories na Instagramu youtuberka.

Třešničková chodila s podnikatelem Viktorem Hájíčkem krátce, hned na začátku vztahu vyrazili do Istanbulu, kde se stala nehoda, ze které youtuberka odešla s těžkými popáleninami a zůstala téměř rok v nemocnici v Turecku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám