Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dřív se Nikol Štíbrová (25) pyšnila postavičkou jak ze žurnálu. Když se ale tento týden objevila na křtu nové desky Sámera Issy, všem přítomným spadla brada. Dříve štíhlá herečka radikálně přibrala a rozhodně nepřipomínala tu křehkou éterickou blondýnku, kterou si všichni pamatují ze seriálu Pojišťovna štěstí.

Jen co se Nikol na párty ukázala, mezi hosty to zašumělo. A aby ne. Jindy štíhlá herečka, která se dřív pyšnila dokonalými křivkami, totiž dorazila s pěknými pár kily navíc a předvedla naducané tvářičky a ne zrovna modelkovské míry.

A ani volné šaty, které pro večer zvolila, situaci nezachránily. Naopak. K problematickým partiím přitáhla blyštivá tunika ještě více pozornosti a na momentální nedostatky Nikoliiny postavy upozornila.

I přes několik kil navíc však vypadá Nikol velmi spokojeně. Se svým italským přítelem si zřejmě pěkně debužíruje a na nějaké omezování zvysoka kašle.

Reklama

Další články

Načítám