Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská modelka Kerolay Chaves má na Instagramu 1,8 milionů sledujících. Je tedy jasné, že se mezi nimi najde i mnoho obdivovatelů. Ti jí často vyznávají lásku a posílají nejrůznější nabídky. Jeden takový návrh ale Kerolay pořádně vykolejil.

Od dlouhodobého sledujícího obdržela obálku s šekem na v přepočtu 2,3 milionu korun. „Nejdřív jsem si myslela, že to byl vtip, ale byl skutečný,“ popsala šok.

Pochopitelně by jednoho napadlo, že si za takovou sumu dotyčný vyžádá nejednu čuňačinku. Opak byl ale pravdou. Po modelce chtěl jenom její pozornost.

„Chtěl, abych mu byla k dispozici, když si bude chtít popovídat nebo doprovodit na večeři či služební cestu,“ měla znít dohoda.

Chlapík prý zahrnoval Kerolay dárky už v minulosti. Většinou posílal šperky nebo květiny, tahle nabídka ale předčila všechny. Chaves ji však nemohla přijmout.

„Nikdy jsem na podobné návrhy nekývla a nehodlám to měnit,“ vysvětlila, i když přiznala, že nad tím dlouho přemýšlela.

A nejde o první bizarní návrh, který jí od fanouška přišel. Loni v září ji jiný věrný obdivovatel požádal o ruku na billboardu. Ten umístil na jednu z nejvytíženějších ulic ve městě Belo Horizonte. Stálo na něm jednoduše: „Vem si mě a nech OnlyFans.“ Bohužel ani tento návrh u Chaves neprošel.

Související témata:
Kerolay Chaves

Další články

Načítám