Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reality show Survivor opustil další hráč. Tentokrát šlo o další šokující dobrovolný odchod, který některé hráče i zklamal.

Na kmenové radě dostal opět nejvíce hlasů Radek, jenž se utkal s Jackem, kterého zvolil Mikýř do duelu. Jack to očekával a byl rozhodnutý bojovat.

Avšak na duelovém souboji se rozhodl opačně a boj vzdal. „Řeknu pravdu, nakonec jsem se rozhodl, že nebudu bojovat. Rozhodl jsem se, že nechci bojovat, protože už mám jinak nastavenou hlavu. Je čas jít domů. Říkal jsem, že budu bojovat, ale moje srdce mi řeklo něco jiného,“ řekl Jack Hamid, který se omluvil soutěžícím i Ondřeji Novotnému (46). Jeho soupeř Radek neskrýval velké zklamání a znechucení.

O svém konci ve hře promluvil Jack ještě na konci celého dílu.

„Survivor byl pro mě od začátku velmi těžký. Cítil jsem se jako vyvrhel. Bylo tam pár lidí, kteří byli proti mně a nedali mi prostor ke slovu. Chci svému synovi ukázat, že jsem silný hráč, ale na druhou stranu nechci, aby koukal, že sedím na druhé straně a nemůžu hrát. Možná tomu někdo nerozumí, ale je to velmi těžké rozhodnutí. A ten duel, to byla sekunda, kdy jsem si řekl, že mi na tom už nezáleží a chci domů,“ dodal.

Související témata:

Další články

Načítám