Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Neumannová patřila k našim nejslavnějším běžkařkám. Někdejší královna bílé stopy ale miluje i léto a fanouškům se ukázala tak, jak ji moc neznají. Olympijská vítězka z Turína 2006 si vzala plavky a zvěčnila se na pláži v Turecku!

Jak ale vzápětí přiznala, jednalo se jen o momentku, většinu času opět věnovala sportu. „Jedna pláž ‚za odměnu‘, jinak týden plný sportu. Často se mi trénovat nechce, ale je to pro mě parádní možnost se dát trochu do formy. Při běhání tu přestanu funět a za pár dní přestanou bolat i záda. Chtělo by to ale trochu pravidelnosti i doma. Zkusím se nad sebou zamyslet a dodržet všechna předsevzetí,“ nechala se na sociální síti slyšet Kateřina.

Tu ostatně pochválila i její dcera Lucie. „To bude nápadníků,“ bavila se na účet své maminky, která si vyslechla jen samé pochvaly. „Pořád skvělá forma,“ znělo v mnoha komentářích pod plavkovým příspěvkem.

„Pořád je to šťabajzna, má co nabídnout,“ uznale pokyvoval jiný fanoušek. Ač je Kateřina ke své formě sebekritická, nutno podotknout, že pořád vypadá skvěle. Obdivovatelé by tak jistě ocenili, kdyby se jim v plavkách ukazovala častěji. To by se pak fronta nápadníků jistě ještě o něco zvětšila.

Další články

Načítám