Hlavní obsah
Článek

Kdo nesnáší hitmakera a zpěváka Michala Davida (63), ten by si měl na poslední letošní večer najít jiný než televizní program. Zatímco Prima vsadila na Karla Gotta, Nova s ním vůbec nepočítá a do večerního programu hned dvakrát nasadí muže, který pije kolu a sbírá céčka.

"Domluvili jsme se s Novou na tom, že natočí záznam z Michalových Vánoc v Lucerně, kde bude mít koncerty 21. a 22. prosince. Přes svátky to rychle sestříhají a na Silvestra večer půjde nejdřív padesátiminutovka přímo Michala, před půlnocí pak pořad Michal David a hosté," netají se úspěchem svého svěřence producent Jiří Pomeje.

Ten se pomalu zbavuje svého označení zkrachovalý producent. "Na Mega Tour Michala Davida jsme prodali již padesát tisíc lístků, ale s přítelkyní Andreou, která mi produkčně pomáhá, již padáme na hubu. Lucerny jsou již prakticky vyprodané, klidně bychom mohli přidat ještě jednu, ale to neuděláme," dodal Pomeje, který se již ve čtvrtek má po čase zase setkat se svou exmanželkou Ivetou Bartošovou. Ta má být totiž hlavní hvězdou večírku casina, které Patří Pomejeho kamarádovi a Ivetinu bývalému mecenáši Pavlu Páskovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám