Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper Patrik "Rytmus" Vrbovský (47) konečně řekl pár slov o své nové lásce, zpěvačce Daře Rolins. I když se soukromým dotazům vyhýbá, lehkou výjimkou udělal. Doposud je mnohokrát v objetí a s polibky načapali paparazzi fotografové bulvárních médií. Dokonce nyní už svoji lásku ani neskrývají a vyráží ruku v ruce i na veřejné akce. K novém vztahu se ani jeden z nich nevyjadřoval. "S respektem ke všem zůčastněným nebudu nic komentovat," opakovala Dara Rolins (51).

Rytmus však udělal výjimku v televizi Markíza. I když přímo nejmenoval, bylo jasné, že mluví o Daře, do které je velmi zamilovaný. Na otázku, zda se po ukončení vztahu s manažerkou Andreou dívá po jiných ženách odpověděl. "Po ženských se nedívám. Mám přítelkyni, nemůžu si dovolit se dívat na jiné a navazovat kontatky," řekl.

Na svoji lásku pěje jen samé ódy. "Mojí přítelkyni se málokdo vyrovná. Je moudrá, umí si skvěle vydělat sama na sebe. V tom co dělá, je nejlepší," uzavřel Rytmus.

Reklama

Další články

Načítám