Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) si pouhý měsíc od rozchodu s modelkou Hankou Svobodovou (23) našel další krásku z přehlídkových mol. Jeho milenkou se podle deníku Aha! stala mladinká Michaela Kociánová (22) původem ze Slovenska, která minulý rok chodila i s exmanželem Madonny (65), britským režisérem Guyem Ritchiem.

Mareš s Kociánovou byli spatřeni, jak spolu v neděli večeří v pražské restauraci SaSaZu a následně spolu odjeli do moderátorova bytu v Braníku. Modelka od něj údajně odcházela až druhý den odpoledne. Přestože se snažila maskovat kapucí a slunečními brýlemi, nebylo jí to nic platné.

Kociánová přitom není jen další dívkou z východní Evropy, která se snaží zabodovat jako modelka ve velkém světě módy, ale řadu úspěchů už má skutečně za sebou. Modelingem vydělává údajně obrovské peníze a může se pochlubit prestižními kampaněmi například pro Johna Galliana, Christiana Diora či Vivienne Westwood.

Kde se půvabná Kociánová seznámila s naším nejznámějším moderátorem však zatím není jasné. Setkat se však mohli již na Grand finále Československé Superstar letos v červnu, kam se modelka přišla podívat. Mareš pěveckou soutěž moderoval.

Reklama

Další články

Načítám