Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) nafotila nové snímky pro slovenský časopis a na Slovensku má také neuvěřitelnou spoustu zakázek. A to velmi dobře placených. "Nabídek mám hodně, ale hodně si také vybírám. Kdybych se někam trmácela za deset tisíc korun, diář by mi praskal ve švech. Ale to jsem raději se synem," řekla Super.cz Krainová.

Topmodelka Linda Evangelista kdysi prohlásila, že za deset tisíc dolarů by nevstala ani z postele. A jak to má Simona? "Tolik to tedy není, ale v korunách by to určitě platilo," smála se modelka, která, ač ji k tomu ti, kdo ji nemají rádi, nabádají, rozhodně ve svých osmatřiceti s profesí končit nehodlá. "Dokud mne budou královsky platit, nevím proč bych to dělala," míní.

Více než v Čechách má teď práce na Slovensku. Nafotila obálku luxusního časopisu Emma a ve středu odlétá s kamarádkou Darou Rolins do Košic, kde bude otevírat shoping centrum Aupark. A Eura se opět posypou. "Ne, že bych si chtěla stěžovat na moji bývalou agenturu a Miladu Karasovou, ale od té doby, co mne zastupuje Saša Jány a Elite, jsem mnohem spokojenější," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám