Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka německého původu Heidi Klum (38) je zasloužilou matkou. S manželem Sealem (48) má tři děti a z předešlého vztahu s bossem stáje Renault Formule 1 Flavio Briatore ještě sedmiletou dceru Leni, která pomalu, ale jistě roste do krásy. Její roztomilá tvář a drobná postava navíc naznačuje, že by se v budoucnu mohla vydat na modelingovou dráhu stejně jako její slavná maminka.

Heidi s dcerou spolu byly naposledy viděny ve čtvrtek, když vyrazily nakupovat do dětského butiku Ragg Tatto v kalifornské Santa Monice. Malá Leni v růžové šortkové soupravičce vypadala z nových módních úlovků, které její maminka nesla v tašce, nadšená a nemohla se ubránit radostnému poskakování.

Prvním manželem dnes osmatřicetileté Klum byl v letech 1997 - 2002 stylista Ric Pipino. Následoval zhruba roční vztah s Flavio Briatore, který je také biologickým otcem malé Leni. Dvojice se však rozešla již v době, kdy byla Heidi těhotná a ihned poté se seznámila se zpěvákem Sealem. Jejich svatba se konala 10. května 2005 na pláži v Mexiku a Seal si Leni osvojil. Klum má se Sealem ještě další tři děti - šestiletého Henryho, pětiletého Johana a dvouletou Lou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám