Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvalitní kosmetika a make-up dokáží s každou ženou zázraky, ale jedna z nejznámějších topmodelek všech dob Cindy Crawford (45) si i ve svém věku může dovolit chodit nenalíčená a i přesto je krásná. Přibývající léta jsou na ní sice patrnější, než když se precizně upravená objeví na společenské události, ale i tak by jí vizáž mohla závidět spousta žen o dekádu mladších.

Cindy se během své kariéry objevila na stovkách obálek těch magazínů zvučných jmen po celém světě včetně Vogue, W, Elle, Harper’s Bazzar, Cosmopolitan a dalších. Pracovala s celou řadou módních, ale i kosmetických značek jako Escada, Gianni Versace, Revlon, Clairol či Maybelline. Televizí VH1 byla zvolena jako třetí nejvíce sexy žena 90. let. Podle magazínu Shape je Cindy dokonce po Demi Moore nejkrásnější ženou světa. V roce 1998 se však také odhalila před fotografem Herbem Rittsem pro Playboy.

Manželem modelky byl v letech 1991 - 1995 herec Richard Gere. V roce 1998 si Cindy vzala obchodníka a bývalého modela Rande Gerbera, s nímž je dodnes. Dvojice má dvě děti, dvanáctiletého Presleye Walkera a desetiletou Kaiu Jordan, která roste do krásy a jednou se možná vydá ve šlépějích své maminky.

Reklama

Další články

Načítám