Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv je už několik měsíců z rebelky Agáty Hanychové (38) matka, rozhodně to nevypadá, že by plánovala nějak zklidnit svůj zběsilý životní styl. O tom se ostatně mohli přesvědčit všichni, kteří byli na místě natáčení dalšího dílu jejího staronového pořadu "Dostaň Agátu s Berslevu.cz".

V něm Agáta plní různé netradiční úkoly, které jí vymyslí například její fanoušci, kteří hlasují na stránkách slevového portálu, který se na natáčení podílí a ve videu má i své komerční sdělení. „Tentokrát jsem se měla utkat se závodním řidičem ze Showcars v tom, kdo rychleji projede závodní dráhu. Já jsem řídila Ferrari, on měl sportovní BMW. Asi bych neměla vůbec šanci, takže ten závodní řidič to měl ztížené tím, že závod musel absolvovat v ženských šatech a podpatcích,“ popsala Agáta svůj poslední úkol.

„Nakonec jsem ho pořádně převezla takovým svým trikem, takže jsem samozřejmě vyhrála. Jenže opravdu největší drama nečekaně nastalo až po skončení natáčení, kdy za námi dorazila dost drsná ochranka a chvíli to vypadalo, že nakonec dojde ke konfliktu,“ líčí vyhrocený závěr natáčení svého pořadu modelka.

„Ve výsledku jsme je ale nějak uklidnili a raději co nejrychleji vypadnuli, protože fakt vypadali ti pánové z ochranky hodně agresivně a vůbec se jim nelíbilo, že tam sebou máme kamery. Smysl pro humor jim teda zjevně chyběl,“ uzavírá Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám