Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Pfauserová, kterou známe jako princeznu z pohádky Řachanda anebo seriálovou kriminálnici z Ohnivého kuřete, hraje také v Divadle Na Jezerce. A právě tam se poznala se starším kolegou Petrem Vackem, jenž ji přivedl k charitě.

"K neziskové organizaci Letní dům mě přivedl loni a už rok s nimi spolupracujeme. Pomáhá dětem z dětských domovů a také rodinám, které mají problémy a hrozí jim, že by se jejich děti mohly do dětského domova dostat. Takže se zajišťuje pomoc odborníků, psychologů a tak podobně," vysvětlila.

"Chodívali jsme s kolegy z Divadla Na Jezerce na charitativní bazar a já se vyptávala, o co přesně jde. Dlouho jsem řešila, kde bych mohla přidat ruku k díku a ty dětské domovy mě vždycky lákaly, protože sama jsem měla moc hezké dětství a dojímá mě představa, že někdo ho tak hezké nemá. Proto jsem se k Petrovi Vackovi přidala a jsme na to dva," doplnila.

V rámci charitativního bazaru mj. také prodávala svoje oblečení, tím přispěly i další známé tváře. A sama Denisa i nakoupila. Overal, který měla na sobě při našem rozhovoru, si koupila také na bazaru a pocházel ze šatníku Evy Decastelo (45).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám