Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá americká průšvihářka Lindsay Lohan (37) se ve středu večer objevila na premiéře videohry Saints Row: The Third v Los Angeles. Oslnivým vzhledem však přítomné okouzlovala až do té chvíle, než se usmála. Mladá herečka totiž asi v poslední době neměla čas na návštěvu dentisty, který by její chrup opravil a vybělil. Na takové zuby však nejsou lidé z prostředí „hollywoodských úsměvů“ zvyklí, a tak si Lindsay uřízla pořádnou ostudu.

Není žádným tajemstvím, že Lohan zdravému životnímu stylu zrovna neholduje. Je například vášnivou kuřačkou. Špatný stav jejích zubů také mohla způsobit konzumace červeného vína, případně kávy. Lindsay přitom jen před pár týdny doslova zazářila během focení nové módní kolekce mladého německého návrháře Philippa Pleina. Ten se také nad krásou Lohan rozplýval a o pár dní později byli spatřeni, jak jdou ruku v ruce po ulicích romantického Milána.

Negativní pozornost směrem k Lindsay během středeční premiéry se nelíbila ani jejímu mluvčímu Stevovi Honigovi, který se k události vyjádřil poněkud vyhýbavě: „Lindsay je široce uznávaná jako jedna z nejkrásnějších hereček současnosti, každý týden zaznamenáváme několik žádostí o focení s ní od špičkových fotografů. Byla na obálce Vanity Fair a mnoha dalších módních časopisů. Je to krásná a okouzlující herečka. Nebudu se tak nijak vyjadřovat k jejím zubům.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám