Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a komička Amy Schumer (36) se divákům koncem týdne představila v prvním traileru k jejímu novému filmu I Feel Pretty. Je o ženě, která zpočátku trpí nízkým sebevědomím a pocitem, že jen hezkým dívkám se dostane pozornosti, ale jejíž sebedůvěra později po úrazu hlavy na spinningu dosáhne nebeských výšin - přestože vypadá úplně stejně.

Amy, která už několikrát prokázala, že když jde o filmování, umí si sama ze sebe udělat legraci, i v nejnovější roli zúročila talent pro komično. Jako Renee Barrett, která sice nedisponuje mírami 90-60-90, přesto má vlivem zmíněné nehody pocit, že vypadá jako supermodelka, to ani nešlo jinak.

Ve filmu Abby Kohn a Marca Silversteina, jež stojí za scénářem i režií, si zahraje i jedna skutečná supermodelka. Roli manažerky v modelingové agentuře vzala Naomi Campbell. Druhou agentku, s níž se přišla Renee poradit ohledně své budoucí modelingové kariéry, ztvárnila Michelle Williams. A jednu z hlavních rolí si zahrála také Emily Ratajkowski. O krásu tak nebude nouze.

Schumer je mimo jiné i aktivistkou za ženská práva a ženské sebevědomí. Sama často sdílí na sociálních sítích fotky, kde se ukazuje v plavkách, nebo jen v tangách. V roce 2016 odmítla označení plus size.

Reklama

Další články

Načítám