Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaačtyřicetiletý americký herec Thomas Jane se po letech přiznal ke své krušné minulosti. Pro Los Angeles Times uvedl, že než začal s herectvím, jako mladík bez financí ve velkém městě neměl kde bydlet a musel si přivydělávat prostitucí. Na nějaký čas se stal gigolem, který si mezi klienty nevybírat, spal prý s muži i se ženami.

„Když jsem byl mladý, neměl jsem tady v Los Angeles kde bydlet. Byl jsem bezdomovec. Neměl jsem žádné peníze a žil jsem ve svém autě. Bylo mi osmnáct a nebyl jsem proti, abych si nechal od chlápka koupit sendvič. Jestli víte, co tím myslím,“ řekl herec, který se prý nakonec rozhodl, že bude k sexu se stejným pohlavím přistupovat otevřeně. V mládí jsou prý lidé k experimentování v této oblasti svolnější.

„Nakonec jsem heterosexuál, protože to je to, co chtělo moje DNA. Nemůžete si správně vybrat, dokud nemáte dostatek zkušeností jak se sexem se ženami, tak s muži. Jak říkala moje máma ‚Dokud to jídlo neochutnáš, nemůžete vědět, jestli ti bude chutnat, nebo ne‘,“ dodal Jane, který v současnosti exceluje v komediálním seriálu Hung - Na velikosti záleží z produkce televizního kanálu HBO.

Herce si mohou filmoví fanoušci pamatovat také z filmu Tváří v tvář, Tenká červená linie, Magnolia, Sedmý hřích či Útok z hlubin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám