Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kerndlová (37) přijela ze španělské Estepony na skok do Česka, kde ji ale zatím bohužel pronásleduje jedna špatná událost za druhou. Nejdříve měla autonehodu, pak se musela vyrovnat s otravnými hejty a nakonec zjistila, že se přihodila nehoda i na její španělské zahradě.

O autonehodě informovala své fanoušky v úterý na sociální síti. „Ahoj všichni MOJI, chci se s váma podělit o přísloví, že Když nejde o život, jde o h… Momentálně jsem v Čechách, kde usilovně pracuji na dokončení svého 6. studiového alba. Jeden takový pracovní přejezd nás málem stál život. Díky velkému a bezpečnému vozu jsme s mým manželem vyvázli jen s pohmožděninami a zablokovanou páteří. Jeden náraz zezadu, kde jsme stáli na konci kolony, a čtyři boční airbagy byly venku. Proto dávejte na sebe všichni velký pozor,“ napsala a také přidala video z místa nehody.

Její sdělení ale nadzdvihlo ze židle jednu ze sledujících, která měla pocit, že by Tereza o nehodě informovat neměla. „Ježíš přijela dom na chvílu a už se musí vědět o všem. Logicky se integrovaný systém postará o všechny, ne jen o naši hvězdu ze Žernovníku, protože zrovna přijela na otočku… Normálně nikdy nic nekomentuju a taky nechci nic zlehčovat, ale toto mě fakt přijde už směšný…“ rozčilovala se dáma, jejíž příspěvek sama zpěvačka zveřejnila.

Také pod příspěvkem o nehodě se ale našlo dost lidí, kteří Tereze spílali za to, že se musela nechat fotit, aby měla „dobrý materiál na sociální síť“. „Tak super, že jste se zvládli natočit. Když nejde o život, tak hlavně rychle mobil do ruky, ať máme co na sítě,“ zní jeden z komentářů.

Zpěvačku musely takové názory rozesmutnit, to ale ještě nevěděla, že přijde další rána. A to přímo z její španělské zahrady. „Aby toho nebylo málo, ještě koukám na kameru ze zahrady v Esteponě, kde se zřítil padesátiletej kaktus, pro mě srdce domu,“ napsala k záběru spadlé rostliny a přidala i fotografii, na které kaktus objímá. Příčinu pádu prý manželé zjišťují.

Jak to zatím vypadá, výlet do Česka se Tereze a jejímu muži Renému Mayerovi moc nevydařil a oba dva už možná budou rádi, až se vrátí zpět do svého současného bydliště.

Další články

Načítám