Hlavní obsah
Článek

Dnešní vaření v kuchařské kuchařské show Prostřeno! se celé nese ve znamení podvodu. Intrikánka Dáša, kterou si ostatní soutěžící vůbec nezamilovali, totiž předloží v obchodě kupované housky jako své vlastní. Jenže konkurence, která chce také vyhrát čtyřicet tisíc, jí za to svým bodováním pořádně ztrestá. Podívejte se na video, ve kterém se trojice žen a dvojice mužů častuje dvojsmyslnými narážkami na pocení.

Dagmar je 44 let a žije ve Velkých Přílepech v rodinném domku s manželem, dvěma dcerami a vnučkou. Zakládá si na tom, že umí skvěle českou kuchyni. Hostům připravila coby předkrm šunku od kosti s domácími houstičkami. Jenže těsto se jí nepovedlo a tak jim podstrčila kupované pečivo. A i když jí soutěžící nevěřili, dál hrála svou hru a tvrdila, že housky jsou domácí výroby.

Žena, která zatím nikoho nepřesvědčila o své přátelské povaze, nachystala také hovězí vývar s celestýnskými nudlemi. Jenže polévka byla studená, stejně tak jako brambory u hlavního chodu, kuřecí rolády. Ani tiramisu, jež prý bylo moc kakaové a málo sladké, ostatní moc nepřesvědčilo. Snad je salát podávaný k hlavnímu jídlu přijali soutěžící s povděkem.

"Po tomhle večeru nemám šanci vyhrát," zhodnotila situaci střízlivě Dagmar. A má pravdu. Kolik dostala bodů, na to se můžete podívat již dnes od 18 hodin, kdy Prostřeno! na Primě startuje. Předchozí díly jsou ke shlédnutí na Stream.cz.

Související témata:
Housky

Reklama

Další články

Načítám