Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to by nikdo nečekal. Z kdysi ošklivého kačátka se vyklubala nádherná slečna. Z dcery Dády Patrasové a Felixe Slováčka Aničky (16) je neuvěřitelná kočka.

Patrasová se s dcerou Annou objevila ve společnosti po dlouhé době. Nenechaly si ujít premiéru nového multimediálního muzikálu Naháči. "Tohle je ta nehezká obtloustlá holčička? To snad není možné," podivovali se nad krásou Aničky hosté muzikálu.

Geny se zkrátka nezapřou. Dáda Patrasová vždycky patřila mezi herečkami k největším kočkám a také její dcera "stárne" do krásy. Anna Slováčková dospěla v půvabnou blondýnku. A je nejen krásná, ale také velmi nadaná. Studuje jazykovou školu a dochází na hodiny klavíru. Věnuje se také zpívání.

Patrasová se Slováčkem mají ještě sedmadvacetiletého syna Felixe. Ten je po otci profesionální muzikant a hraje na saxofon. V září se stal otcem. Jeho přítelkyně Kateřina mu porodila syna Felixe.

Reklama

Další články

Načítám