Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tělesná forma u dřívější popové princezny Britney Spears (42) dlouhodobě kolísá nahoru a dolů. Poté, co před šesti týdny vystupovala v americkém Michiganu v rámci svého turné Femme Fatale a ukázala perfektně vypracované bříško, po necelých dvou měsících je už zase všechno jinak. Britney se v sobotu představila svým fanouškům v Moskvě v aréně Olimpiisky Palace a téměř všeodhalující kostýmky jí byly pořádně těsné.

Ačkoli se zpěvačka prozíravě obklopila tanečnicemi, které byly ještě o něco kypřejší, než ona, přesto jí koncertní modely, které používá stále stejné během celého turné Femme Fatale, neslušely tak, jako například před pár týdny, když koncertovala v kanadském Torontu. Tam se mohla pochlubit postavou pomalu stejně dobrou, jako když začínala se svou pěveckou kariérou.

Drobné výkyvy ve váze jsou běžné u většiny žen, ale zpěvačka, která je neustále na očích tisíců fanoušků a její tělo během koncertů zakrývá jen nezbytné množství látky, by možná příště v průběhu turné mohla volit dvě varianty kostýmů - jedny méně a druhé více odvážné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám