Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins se poprvé ode dne, kdy musela absolvovat další z výslechů kvůli úmrtí motocyklisty pod koly jejího vozu, objevila na veřejnosti. V růžových šatečkách vystavila svoje opálené tělo na párty ve dvoraně luxusního hotelu.

O tom, že se její případ opět vrátil do hry a znovu se vyšetřuje, se jí už ani nechce bavit. "Bojím se, že to nikdy neskončí. I kdybych zaplatila jakékoli peníze, ty útoky nepřestanou. Ale já jsem přesvědčená o své nevině," řekla Super.cz Dara po svém vystoupení v rámci poslední akce Prague Fashion Weekendu. "Už mi to přijde jako stalking," dodala.

Dara se monentálně věnuje hlavně propagaci v rámci svojí nové desky, na jejíž přebal se nechala nafotit úplně nahá. "Dlouho jsem nad motivem obalu váhala, ale nahá nejsem první ani poslední," míní. Jako první se z českých zpěvaček v rouše Evině objevila Lucie Bílá u své desky Úplně nahá před desítkou let. To, že se Dara za své tělo nemusí stydět, ukázala i na párty, kde předvedla svůj dokonalý dekolt, na němž se podílel plastický chirurg Pavel Holuša.

Reklama

Další články

Načítám