Hlavní obsah
Článek

Tento týden se v kuchařské show Protřeno! z Ostravy sejde pořádný babinec. První hostitelka Marie Jeřábková (24) marně vyhlíží nějakého sympatického muže. Místo toho u jejího stolu zasednou čtyři ženy. A jedna z nich, Ivana Mučková (30), hned první den ukáže drápky. Nic jí nechutná, cibuli a brynzu nejí, ze všeho je znechucená. Podívejte se na video plné Ivanina rýpání!

Marie je už při přípravě pokrmů pořádně nervózní. Nedovařila vajíčko k šunkové rolce s brynzou a to ji pořádně rozhodí. Za brynzu ji Ivanka nepochválí a ani špenátová polévka s křepelčími vejci coby vzpomínka na školní jídelnu kadeřnici chutnat nebude. Ani se jí nedotkne a ještě bude kritizovat.

Ivanka si hraje na gurmánku a v jídle se znechuceně hnípá, jako by byla zvyklá jen na produkci kuchyní v grandhotelu. A protože Marie již v dotazníku uvedla, že se netěší na strávníky, kteří se tváří, že snědli veškerou moudrost světa, je jasné, že ty dvě si rozhodně do oka nepadnou. A nejen ony. Ivanka nakonec nesedne vůbec nikomu.

Na dnešní díl Prostřeno! se můžete podívat na Primě od 18 hodin. Předešlé díly lze shlédnout na Stream.cz.

Související témata:
Brynza
Cibule

Reklama

Další články

Načítám