Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Domenico Martucci (47) po rozchodu s Ivetou Bartošovou (†48) dlouho nesmutnil. Společnost krásných dívek vyhledával vždycky. Po rozchodu se zpěvačkou si rychle našel náhradu.

Na párty do vyhlášeného pražského klubu vyrazil po boku velmi vyzývavé blondýnky. Podle doteků bylo znát, že se nevidí poprvé. Silikonová blondýna italského hřebce očividně zaujala, nemohl z ní spustit oči.

Popíjeli víno, doteky a pohledy nebraly konce. Vypadá to, že Martucci po rozchodu s Bartošovou má novou kost. "Je jí osmnáct let a jmenuje se Eva. Seznámil je Martucciho kamarád George Eckstein," prozradil Super.cz zdroj. Že půjde o vážnou známost naznačuje i to, že se Martucci zná i s maminkou osmnáctileté blondýnky. Ta na párty byla také. S Martuccim si rozuměli. Eva je sice velmi krásná dívka, ale jak dlouho jí to s Martuccim bude klapat je otázkou. Život na výsluní mu totiž bez popularity těžko zajistí.

To Iveta Bartošová si díky svému mecenáši Zdeňku Kubíkovi  a "spasiteli" Josefu Rychtářovi užívá klidu ve své vile. Na Martucciho, který ji jen využil ke svému zviditelnění se, nemá ani pomyšlení. Otázkou zůstává, jestli se Domenicovi, který chce opět začít zpívat, podaří na sebe upoutat pozornost jinak, než využitím slavné zpěvačky. Vezmeme-li v potaz fakt, že předtím ho znali jenom jeho nejbližší spolupracovníci, odpověď je nasnadě.

Reklama

Další články

Načítám