Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) má opět starosti. Policie ji znovu obvnila z usmrcení z nedbalosti. Zpěvačce hrozí jeden až šest let natvrdo. Dara v červenci loňského roku narazila svým vozem do motocyklisty Jindřicha Rotrekla, který poté v nemocnici podlehl zraněním. Policie případ již jednou odložila pro nedostatek důkazů. Nyní ho znovu otvírá.

"Opětovně jsme zahájili trestní stíhání. Důvody nyní nebudeme zveřejňovat. Vyšetřování celého případu i nadále pokračuje," potvrdil informace o obnoveném případu mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

"Očekávali jsme to, není to pro nás žádné překvapení. Zní to divně, ale vlastně jsme rády. Konečně to prověří kompetentní lidé se všemi důkazy a kamerovými záznamy a Dara se konečně očistí," řekla manažerka zpěvačky Eva Skallová.

Důvodem, proč policie případ opět otvírá, má být údajně nový znalecký posudek, který předložila rodina zesnulého Jindřicha Rotrekla. Od počátku se vdova po zesnulém motocyklistovi Olga Rotreklová snaží dokázat, že za nehodu mohla zpěvačka a proto za to podle ní musí pykat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám