Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dlouhých šesti letech od rozvodu s Jennifer Aniston (42) si pustil Brad Pitt (60) pusu na špacír a začal vyprávět, jaké bylo jeho manželství s bývalou hvězdou seriálu Přátelé. Americkému magazínu Parade prozradil, že jeho život býval ubohý a manželství s Jen nešťastné. Naopak si nemohl vynachválit svou současnou partnerku Angelinu Jolie (48). Udělat právě ji matkou jeho dětí prý byla jedna z nejchytřejších věcí, které kdy udělal.

Sedmačtyřicetiletý herec, který v současnosti propaguje svůj nejnovější film Moneyball, řekl magazínu: „Dřív se mi zdálo, že dělám všechno špatně. Snažil jsem se hrát ve filmech postavu se zajímavým osudem, ale sám jsem nežil zajímavý život. Myslím, že s tím mělo co dělat moje manželství.“

Brad si vzal Aniston po dvou letech chození v roce 2000, o pět let později následoval rozvod. Že byla důvodem také Angelina Jolie, s níž Pitt zrovna natáčel film Mr. & Mrs. Smith, je velice pravděpodobné. Měsíc poté, co Jen požádala o rozvod, už byl Brad vyfocen paparazzi s Angelinou a jejím synem Maddoxem na pláži v Keni.

„Jedna z největších a nejchytřejších věcí, co jsem kdy udělal, bylo mít děti s Angie. Je opravdu úžasná máma. Bože, jsem vážně tak šťastný, že ji mám,“ nechal se slyšet Pitt, který naopak bez servítek popsal manželství s Jennifer Aniston jako nudné a nešťastné.

Přestože vztah s Pittem je pro Aniston již dlouho uzavřenou kapitolou, jistě jí přečtení rozhovoru o jejich manželství neudělá dobře. Poté, co její maminka nedávno prodělala mrtvici, je to další rána, se kterou se Jen musí vyrovnat.

Reklama

Další články

Načítám