Hlavní obsah
Článek

Některým to zní jako fór! Pachatel brutálního útoku na Veroniku Zelníčkovou, zpěvačku z kapely Anacreon a někdejší hvězdu Ordinace v růžové zahradě, dostal za její napadení směšných osm let flastru. To Veroniku, která dodnes trpí kvůli útoku psychickými problémy, vyděsilo.

Řeč je o Waldemaru Malíkovi (23), který se před časem vetřel do Veroničiny přízně, aby se přiživil na jejích známostech s hvězdami šoubyznysu, a pak ji jednou ve zkušebně napadl pivním půllitrem, láhvemi od piva a také jí škrtil. Nebýt toho, že ho kousla a utekla, už dnes nemusela být mezi živými. U soudu se bránil s tím, že si nic nepamatuje, že těsně před útokem zažil hypoglykemický šok.

Jeho odsouzení zvedlo Zelníčkovou ze židle. Výši trestu bere jako donebevolající.

„Dostal kvůli polehčujícím okolnostem osm let. Pomohlo mu, že nikdy nebyl trestaný, že se přiznal a že má cukrovku. Že ale z místa utekl a že se dopustil několika podvodů (půjčil si fototechniku, tu obratem prodal v zastavárně, navíc od kapely vybral statisícové zálohy na luxusní dovolenou - pozn. red.), to jako by nikoho nezajímalo,“ neskrývá rozhořčení Zelníčková.

Ta s výší trestu nesouhlasí a modlí se, aby odvolací soud rozsudek razantně zpřísnil. „Vždyť za dobré chování může být propuštěn už za šest let. Mám pocit, že v téhle zemi si už může každý dělat to, co chce. Snad se trest ještě podaří navýšit,“ doufá a neskrývá, že má z pachatele vítr.

„Už teď mám obavy z toho, co bude, až ho pustí. Mám vážně strach,“ dodala sympatická Veronika, která se na nejhorší zážitky svého života snaží zapomenout prací, s Anacreonem už brzy vyráží na turné s legendárním Arakainem.

Reklama

Další články

Načítám