Hlavní obsah
Článek

Kuchař Zdeněk Pohlreich (67) málem druhý díl poslední řady pořadu Ano, šéfe! nepřežil ve zdraví. Navštívil totiž restauraci, ve které kuchaři žijí na hranici bídy, zatímco majitelé si jezdí luxusními vozy a na personál a výplaty kašlou. To ho rozčílilo do nepříčetnosti a nadával hůř než ten nejsprostší dělník. Posuďte sami ve videu.

"Když určujete slevy, tak se chováte jak vožralý milionáři, a pak koupíte bednu shnilejch rajčat. Takhle to v hospodě nefunguje. To je ekonomická sebevražda! Klasický model podnikání po česku. Ta hospoda je v posledním tažení," zuří Pohlreich v další epizodě kuchařské reality show. Rozzlobilo ho ale hlavně chování majitelů, kteří neplatí svým kuchařům a ti se tak ze zaměstnanců stávají spíš sponzory prodělávající restaurace. Chování podivných majitelů ho naštvalo natolik, že poprvé v historii pořadu nedokončil natáčení.

"Model českýho restauratéra – on si vozí pr..l v BMW a kuchaři nemají kde chladit jídlo. Přijde v bílých polobotkách a v takový káře a řekne vám, že nemá peníze? To bych si připadal jako úplnej… To už se v týhle zemi všichni zbláznili?," diví se Pohlreich. Šokující díl Ano, šéfe!, ve kterém dojde i k zatčení kuchaře z brněnské restaurace Bohéma, odvysílá Prima dnes od 21.20.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám