Hlavní obsah
Článek

Porod francouzské první dámy a písničkářky italského původu Carly Bruni se kvapem blíží a těhotná žena se poprvé před televizními kamerami rozpovídala o svém požehnaném stavu. Bruni novináře upozornila, že fotku jejího druhého dítěte nikdo nikdy neuvidí.

„Nikdy neukáži fotografii tohoto dítěte a nikdy ho nevystavím publicitě,“ sdělila první dáma, která má rodit za necelé dva měsíce.

Carla totiž dodnes lituje, že její první potomek, syn Aurelien (11) byl před třemi lety vyfocen v Jordánsku krátce předtím, než si Bruni vzala Nicolase Sarkozyho.

„Můj starší syn byl publicitě vystaven jednou. Nebylo to při veřejné příležitosti, ale v soukromé situaci a to byla obrovská chyba. Nikdy jsem jej neměla vzít na toto úžasné místo. Měla jsem tušit, že tam budou fotografové.  Byla jsem lehkomyslná,“ kaje se nyní Carla, která také vysvětlila, proč oficiálně neohlásila své těhotenství.

„Rozumím zájmu médií a nevidím v tom žádný problém pro sebe a pro svého manžela, ale pokud se to týká dětí, je to nemožné,“ uvedla.

Carla Bruni má z první manželství syna Aureliena, Nicolas Sarkozy už má tři starší děti.

Reklama

Další články

Načítám