Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) se poprvé rozhovořila na téma nového revizního posudku její loňské nehody, při které zemřel Jindřich Rotrekl (†63). Ona ani její advokát dosud neobdrželi znění nového posudku. Nejprve se Dara nechtěla k celé kauze příliš vyjadřovat. Teď zřejmě změnila názor.

Sdílnější byla kupodivu ke svým fanouškům. "Chci vás uklidnit, nic není tak horké, jak to právník protistrany, který sám kontaktoval média, prezentuje. Jestli je v novém posudku něco převratného, jak tvrdí, věděla bych to já i můj právník a hlavně policie, která mě zatím nekontaktovala. Nechápu celý ten umělý cirkus," napsala na web.

Vdova Olga Rotreklová oslovila nedávno znalce z Vysokého učení technického v Brně. Ti vypracovali nový posudek, podle kterého Dara jela v okamžiku nehody v protisměru. „Ke střetu obou vozidel došlo na straně motocyklisty. To znamená, že paní Rolins přešla do protisměru, kde zachytila přijíždějícího motocyklistu. Nevěděla o něm, až když došlo k nárazu. Potvrdilo se, že se nevěnovala řízení tak, jak měla," tvrdil pro server Čas.sk advokát Rotreklové Karel Friml.

Zpěvačka je z další vlny mediálního zájmu o svou osobu skutečně smutná. „Nedovolím, aby ni někdo za neúmyslnou bolest, kterou jsem způsobila a za kterou cítím doživotní zodpovědnost, způsobil bolest úmyslně. Systém „oko za oko“ je bojové umění, které mi nebylo nikdy blízké," dodala Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám