Hlavní obsah
Článek

Před nedávnem běsnila, když se v pořadu televize Nova Tvoje tvář má známý hlas do ní nevybíravě pustil Jakub Kohák a chtěla ze stanice vytřískat milión korun kvůli tomu, že do éteru pustila hercovy údajně rasistické poznámky na její adresu. Věra Bílá (†64), která prý žije na hranici chudoby a nemá dokonce ani žádný důchod, si ale soud rozmyslela.

„Paní Chýlková za to nemůže, mám ji moc ráda jako herečku. Nelíbilo se mi ale, že z ní maskérka udělala velblouda,“ řekla Bílá Super.cz na nedávném křtu videoklipu Jarka Šimka Houpáme se na vlnách, na němž způsobila obří ostudu, která pro ni má vážné následky.

Kohákovy „legrácky“ na její hlavu se zpěvačce pochopitelně nelíbily. „Já jsem snad kradla nějaké telefony? Nebylo to od něj férový. Začala jsem rozčílením řvát. Byla jsem z toho pak tři týdny nemocná. To se mi vážně nelíbilo,“ postěžovala si nám žena, která žije v Rokycanech na ubytovně pro sociálně slabé. Kohák se omluvit odmítl, naopak Nova zpětně zpěvačce vyjádřila své politování.

Peníze nakonec po Nově žádat nebude. „Chtěla jsem je žalovat, ale pak mi řekli, abych toho nechala a vykašlala se na to,“ dodala Věra Bílá, pro kterou by byl jistě problém i samotný soudní poplatek, který by mohl dosáhnout i padesáti tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám