Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) se překonala. Během focení kalendáře pro luxusní síť hotelů v Mariánských Lázních se totiž musela ohnout do takových póz, že chvilkami málem omdlévala bolestí.

„Fotograf Daniel Zahrádka vybral pro mé focení předobraz černé labutě, ale trošku jinak. Takže jsem na sobě měla jen černou sukni a baleríny. A jelikož jsem měla ztvárnit labuť, musela jsem se chvílemi ohnout do neuvěřitelných póz. Nehýbat se několik minut pro mě v nepřirozené poloze byla opravdu fuška,“ svěřila se Super.cz Partyšová, která během focení odhalila svršek.

„S focením nahoře bez nemám problém. Jen to nesmí být nic vulgárního, což se nám povedlo. Fotky jsou opravdu vkusné,“ vysvětlila moderátorka. Ta kvůli focení dokonce opustila slunnou Floridu, kde se svou rodinou trávila letní dovolenou. „Byli jsme tam měsíc a dost jsem si odpočinula. Teď jsem se ale musela vrátit zpátky do Česka, protože mám dost pracovně nabitý program. Teď už vím, že se až do října nezastavím,“ dodala Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám