Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šaty od návrhářky Beaty Rajské, v nichž vystoupí Česká miss Jitka Válková (32) na kadeřnickém kongresu v mexickém Cancúnu na galavečeru, už Super.cz představil. Na poslední chvíli se ale dokončují róby pro zahajovací večer, které jsou dílem bývalé finalistky soutěže krásy Leony Grešákové. Těsně před odletem na fitingu to vypadlo, že Jitka bude vystupovat polonahá.

Jitka vystoupí v rámci velké kadeřnické show ve městě Cancún, při níž se setká všech

15 top finalistek loňského ročníku renomované soutěže Miss Universe. Jitka zde jistě oslní nejen nádherným hlasem, ale i svou dokonalou postavou, kterou předvede v modelech českých návrhářek Beaty Rajské a Leony Grešákové.

Na zahajovacím večeru se Jitka předvede v sexy stylu a´la Beyoncé, který pro ni připravila právě Leona, a zazpívá písně Black Velvet od Allanah Miles a rockovou klasiku Lick It Up od legendární kapely Kiss. Na slavnostním galavečeru zazáří v toaletě od Beaty Rajské a má připravenou píseň Everybody Hurts od REM.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám