Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačky a herečky to nemají na jevišti jednoduché. Super.cz protagonistky nového muzikálu Osmý světadíl svěřily, jaké nejodvážnější kostýmy si musely obléknout. Ve spodním prádle vystupovala snad každá. "Já měla na jevišti Národního divadla na sobě jenom podprsenku a tanga," přiznala Zuzana Kolářová.

Spodní prádlo bylo také jediným kostýmem, který směla mít Betka Stanková v muzikálu Chicago. "Nejdřív jsem řešila, jestli mi někde něco nepřebývá, abych se nemusela na jevišti stydět. Ale tehdy to bylo v pořádku," prozradila herečka známá ze seriálu Vyprávěj nebo filmu Rebelové při vybírání šatů pro nový muzikál.  "Tady bych si naopak ráda něco sexy vybrala, ale hraju matku, takže musím vypadat usedle," netvářila se nadšeně Betka.

Herečka Michaela Doubravová hrála v Ordinaci v růžové zahradě a  účastnila se reality show TV Prima Robin Hood aneb Cesta ke slávě. Právě tam se oblékla nejprovokativněji. "Měla jsem kostým gogo tanečnice, který víc odhaloval než zakrýval," prozradila.

Taneční soutěž Let´s Dance na Slovensku byla křtem ohněm pro zpěvačku Nelu Pociskovou. "Každé kolo jsem dostávala odvážnější róby. U dvou už jsem si řekla, že si snad tohle ani nemohu obléct," vzpomínala. Na divadle bude polonahá vystupovat poprvé až v Osmém světadílu. "Máme jen prádélko zakryté čímsi průhledným," navnadila diváky Slovenka, která se už rok chlubí zvětšenými ňadry.

Reklama

Další články

Načítám