Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vodním živlem byla Dara Rolins (51) odjakživa. Připravili jsme pro vás sérii fotek, které dokazují, že zpěvačka miluje vodu, pláže, slunce a nikdy tomu nebylo jinak.

Do teplých krajin odlétá zpěvačka několikrát do roka. Její cesty jsou většinou hodně spontánní. „Naučila jsem se odpočívat takzvaně na lusknutí. Často jiná možnost ani není, povinnosti mě nepustí a člověk má tendenci věci všeho druhu odkládat. Bojuju s tím i já. Vždycky jsem potom náležitě pyšná na to, když zvítězí duch nad hmotou a já se nechám přesvědčit, že odpočívat není hřích,” nechala se slyšet Dara.

Ve výběru fotek z pláže, na kterých se popová diva pyšní postavou bohyně, se vloudil snímek, na kterém by Daru poznal jen málokdo. Momentka, kterou pořídil některý z jejich fanoušků, vznikla pravděpodobně na některé dovolené v Bulharsku ještě dávno předtím, než si kráska nechala chirurgicky zvětšit poprsí, upravit nos a hlavně než začala modelovat svou postavu cvičením a racionální stravou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám