Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po historicky prvním vítězi reality show VyVolení, kuchaři Vladko Dobrovodském, už více jak pět let není vidu ani slechu. Vladko žije ve slunné španělské Valencii a společenskému životu v Čechách se vyhýbá. "Chodí tam do školy. Učí se španělsky, což je podmínka pro získání různých povolení. Aby měl z čeho žít, chodí na brigády. Sbíral mandarinky, uklízel byty," řekl Super.cz blízký kamarád Vladka.

Vladko překvapuje svým největším snem. Chce se uplatnit jako herec. "Rozhodně ne v Čechách, chce hrát ve Španělsku," prozrazuje dál přítel Vladka.

ExVyVolený Dobrovodský po soutěži dál pracoval jako kuchař. Šoubyznys ho nezaujal. "Měl ze slávy těžké deprese, nedokázal chodit na večírky a přetvařovat se.  Nezvládal situaci a skoro nevycházel ven. Dokonce nakupovat pak už chodil jen v noci," vzpomíná kamarád Vladka.

"Deprese narostly do takových rozměrů, že neustále hubnul a tloustnul. Jeho vála se pohybovala v rozmezí 75 - 115 kilogramů. Do toho rozchod s přítelem Robertem. Na všechno byl sám a když mu jeho sestra, která žije v Itálii, poradila, aby se sbalil a odjel pryč, neváhal. Ve Španělsku je šťastný už dva roky," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám