Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celkové vysílení organismu a dehydratace diagnostikované narychlo přivolaným lékařem a převoz do nemocnice těsně před plánovaným koncertním vystoupením. Tak dopadl minulý víkend zpěvák Vojtěch Dyk (38). Žádnou zákeřnou nemoc u něj sice na vyšetřeních nezjistili, ale měl nařízen klidový režim. Podle toho, jak tento víkend poskakoval na pódiu festivalu v Panenském Týnci, však úplně v klidu není.

Skupina Nightwork kvůli Dykovi zrušila několik vystoupení. Zpěvák nastydl při propagační akci v pražské zoologické zahradě, trápily ho hlavně hlasivky. Poté odzpíval své songy na festivalu Sázavafest, ale na dalším koncertu ho zase zdraví zradilo. Ještě před vystoupením v Chomutově si začal stěžovat na bolesti kloubů, teplotu a zimnici.

Doma v klidovém režimu ale Dyk nevydržel ani týden a v typických obtažených zlatých teplákách tento víkend zpíval na Open Air Festivalu v Panenském Týnci. Teď si může zase týden poležet, ale 19. srpna ho čeká "dvoják" s přejezdem z Bouzova do Vizovic a den poté festival na Okoři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám