Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Britney Spears (42) musí poslouchat rozkazy svého otce Jamieho. Ten nařídil, že nesmí vlastnit mobilní telefon. Chce tak zabránit jejímu zhroucení z roku 2008, když ji její bývalý osobní strážce Fernando Flores obvinil z toho, že mu posílala své nahé fotky a soudil se s ní kvůli sexuálnímu obtěžování.

Od té doby drží nad Britney ochrannou ruku její otec. Ten nechce, aby se opakovala podobná událost jako před třemi roky.

"Nejbližší rodina a přátelé Britney bedlivě sledují. Snaží se dohlížet na ni a starat se, aby se znovu nezhroutila. Jedno z pravidel je, že se musela vzdát mobilu. To jim pomáhá mít ji pod kontrolou," řekl jeden člen jejího štábu reportérům listu The Sun.

"Všechno jde sice dobře, ale poručnictví letos končit nebude. Britney je znovu na turné, což se jí moc líbí. Byl by to ale špatný okamžik k ukončení poručnictví, protože je v prostředí, které nezná. Není tedy důvod stav věcí letos měnit. Nejhorší, co by se mohlo stát, je, že by Britney spadla do starých vyježděných kolejí. To by jejímu otci zlomilo srdce,“ dodává zdroj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám