Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Vladimír Kratina (59) představil ve společnosti svoji devatenáctiletou dceru. Doprovázela ho na tattoo párty, kde byl tatínek v porotě. "Mám ho taky trochu kontrolovat. Táta je pořád pěknej chlap a sekáč a ženy po něm letí. Takže jsem dostala za úkol odejít s ním," řekla Super.cz Dominika Kratinová. Je vysoká po tatínkovi a velmi půvabná. Není divu, že už má za sebou i úspěchy na poli soutěží krásy.

Dominika má po maturitě, na rok míří do Anglie, kde se chce zdokonalit v jazyce a pak chce zkusit přijímačky na FAMU. Nikoli ale na herectví, ale na produkci. "Tátova práce mě oslovila, chtěla bych jít určitým způsobem v jeho stopách," vysvětlila. "Nevím ale, jestli bych chtěla být herečka. I když mám za sebou roličky ve Velmi křehkých vztazích a Letišti. Mihla jsem se asi v pěti dílech," doplnila.

Vyzkoušela i modeling. "Byla jsem v agentuře, měla jsem nějaké přehlídky a focení. Zkoušela jsem i soutěže. Motorkářskou Miss Easy Riders jsem dokonce vyhrála. Byla jsem na titulu časopisu, pak jsem dostala flašku Jägermeisteru, útratu na 3000 korun v baru a nějakou kosmetiku," vyprávěla. Míry má Dominika téměř ideální 92 - 62 - 89. A právě s nimi si chce troufnout podat přihlášku i do České Miss.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám