Hlavní obsah
Článek

Že se Petra Janů udržuje ve fantastické formě, o tom Super.cz psal už mnohokrát. Dává si do těla a pak se klidně i ve svém věku nemusí stydět svléknout se před aparátem do plavek. Pořád je to kus! Není divu, že po ní jak diví jedou i pubertální fanoušci.

Petro Janů (71), co vás v poslední době nejvíc potěšilo?

Každý den si najdu něco. Jsou to malé radosti, ale zaplaťpánbůh za ně. Vlastně mi vadí jen věci, které mohu ovlivnit, a ty se pak snažím napravit, ale ty, které ovlivnit nemohu, těmi se netrápím.

Vypadáte opravdu senzačně. Jakou největší lichotku na svou adresu jste v poslední době slyšela?

Myslím si, že se o sebe docela hodně starám a je vidět, že to moje snažení má nějaké výsledky, protože naštěstí pochvaly slýchávám. Moje publikum je například téměř 4generační. Strašně mě vždycky potěší, když ke mně po vystoupení přijde nějaký mlaďoch, že ho tam sice dovlekla máma, ale že to bylo docela dobré. A když mě pochválí i jako ženu, tak komu by se to nelíbilo?

A co vás naopak překvapuje?

Víte, jakou nejdivnější otázku dostávám? Vždy mě překvapí, když za mnou přijde někdo s dotazem: Jste to vy, že jo? Na to mám jedinou odpověď, že jsem to já, a to už dlouho.

Předpokládám, že konec roku budete mít velmi nabitý...

Dvanáctého listopadu začínáme turné s Věrou Špinarovou. Máme dvanáct koncertů, takže už trénujeme. Jsou to vlastně dva samostatné koncerty za jeden lístek, ale měly jsme zkoušku na společné písničky, které zazní tři. Jedna z nich je úplně nová a myslím, že to bude pro všechny příjemné překvapení. Mě samotnou bude doprovázet nová kapela Amsterdam a při mém vystoupení představím jak šlágry, tak spoustu novinek, včetně finálovky. Fanoušci se mají na co těšit.

Budete mít vůbec čas odpočívat?

Listopad a prosinec budou hodně nabité, takže na přelomu roku jedeme s kamarády ohřát se k moři. Je to příjemné zpestření šedivé zimy. Zkrátka: po práci legraci!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám